Een onafhankelijk advocatenkantoor gespecialiseerd in pensioenrecht

Denkt u aan ‘pensioenrecht’, dan denkt u aan ons. Al meer dan 30 jaar zijn deze twee zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het pensioenrecht en hebben ruime ervaring op dat gebied. Onze wetenschappelijk medewerkster houdt onze kennis scherp.

Onze mensen

Advocaten

Onno Blom

Advocaat

Met meer dan 30 jaar ervaring in het pensioenrecht in diverse functies en hoedanigheden bedenkt Onno nog steeds elke dag iets nieuws.

Roel Veugelers

Advocaat

Roel Veugelers is sinds 1992 advocaat en hij is gespecialiseerd in pensioenrecht. Hij adviseert en procedeert over alle voorkomende pensioenrechtvraagstukken en geschillen.

Tim Zuiderman

Advocaat

Tim Zuiderman is sinds 2002 advocaat in het pensioenrecht. Hij helpt cliënten pensioenrechtelijke problemen op te lossen. Tim is gespecialiseerd in procederen over pensioenzaken. Daar ligt zijn hart.

Jeroen Los

Advocaat

Jeroen Los is zijn hele arbeidzame leven al werkzaam als pensioenjurist. Eerst ruim acht jaar bij een pensioenverzekeraar, daarna vijftien jaar bij een gerenommeerd adviesbureau voor met name pensioenfondsen en vanaf 2010 als advocaat.

Corine Hoekstra

Advocaat

Corine Hoekstra is sinds 2006 werkzaam als pensioenjurist. Corine heeft ruime ervaring in het adviseren aan werkgevers, pensioenfondsen en verzekeraars op het gebied van zowel civiel- als fiscaalrechtelijke pensioenkwesties.

Bas Cammelbeeck

Advocaat

Bas Cammelbeeck is gespecialiseerd in burgerlijk procesrecht en pensioenrecht. Sinds 1998 is het zwaartepunt van zijn praktijk verschoven van de algemene procespraktijk naar het pensioenrecht.

Secretariaat

Mary Velo

Hoofd Secretariaat Utrecht

Sinds 2015 is Mary verbonden aan ons kantoor. Dagelijks draagt zij zorg voor alle praktische zaken op onze locatie in Utrecht.

Adriana Toren

Secretaresse

Adriana is als secretaresse al jaren werkzaam in de advocatuur. Sinds maart 2010 is zij verbonden aan ons kantoor. Zij is verantwoordelijk voor het office-management en de secretariële ondersteuning op onze locatie in Rotterdam.

Juul Friede

Juridisch secretaresse

Juul Friede studeert rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Sinds september 2021 werkt zij als parttime juridisch secretaresse bij onze locatie in Utrecht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.